Conferinţa CCT: Biserica Triumfătoare, cu Chuck Pierce

Programul conferinței:Conf. CCT 2017 Chuck Pierce
Vineri,     3 noiembrie 2017, orele 18:00 - 21:00
mbătă, 4 noiembrie 2017, orele  9:00 - 13:00

Ne bucurăm de acest har și onoare de a avea un profet renumit în toată lumea, care va fi folosit de Domnul pentru ridicarea Bisericii Triumfătoare în România. 
Vă încurajăm să vă faceți timp să participați la această conferință, în care vor fi momente de rugăciune și slujire profetică.
 
Program Conferinta
 conerinta chuck pierce program

Biografie  Dr. CHUCK PIERCE

Slujeşte ca preşedinte al Global Spheres, Inc. (GSI) din Corinth, Texas. Aceasta este o lucrare profetică apostolică, folosită pentru a strânge și a mobiliza resursele triumfătoare de închinare din toată lumea.  

GSI facilitează și alte slujiri și participă la adunări regionale și naționale pentru a dezvolta noile paradigme ale Împărăţiei.

Chuck este, de asemenea, președinte al Glory of Zion International Ministries (Slujirea Internaţională Gloria Sionului), o slujire care aliniază evreii și neamurile.

El este cunoscut pentru darul său profetic precis, care ajută la direcţionarea națiunilor, a orașelor, bisericilor și indivizilor, pentru a înțelege timpurile și sezoanele în care trăim.

El este autorul şi coautorul a peste douăzeci de cărți, incluzând titluri precum: Stăpânindu-vă moştenirea, Războiul viitor al Bisericii, Luptătorul în închinare, Restaurarea scutului credinţei voastre, Răsplata simplității și dezvăluirea planului de luptă al lui Dumnezeu.

Chuck și soția sa, Pam, locuiesc în Denton, Texas, și au șase copii și nouă nepoți.

Pentru mai multe detalii: http://www.gloryofzion.org/chuckpierce/

Popular Videos

Category: Diverși vorbitori
Views: 458
Category: Daniel N. Matei
Views: 327

08 noiembrie 2015 - Marcel Strubert

Category: Marcel Strubert
Views: 290

Recent videos

Category: Genu Olariu
Views: 9
Category: Ramona Matei-Olariu
Views: 8
Category: Genu Olariu
Views: 2